Barnebøker som selges i Frankrike, har ingen annen hensikt enn å forberede dem for jihad. Avsnitt

“Stien til den lille muslim” (“La Voie du petit musulman”) er en samling av bøker for barn som har ambisjoner å presentere ” på en pedagogisk måte, komplett og progressive grunnleggende kunnskap om islam som barnet må tilegne seg på områdene tro, praktisering av islam, moral og profetens liv”, sier bakdekselet.

To forlag har slått seg sammen for å publisere denne serien for å utvide menneskelig kunnskap (…) og, viktigst, tjene og bidra til å fremme  arabisk-muslimsk kultur. “Dens ultimate mål er å delta i å skape en ekte harmoni mellom de ulike kulturer i verden”, som garanterer “fredelig sameksistens mellom folk.”

Når man leser disse bøkene, begynner man å tvile på at ordene har samme betydning på begge sider av Middelhavet. Vektleggingen av Muhammeds kamper for å erobre de vantro unnlater ikke å forbause. Alle disse historiene om slåsskamper, voldsomt illustrert, tegner et bilde av en erobrende islam.

Et kapittel har tittelen “En muslim er en stridende.” Vi oppdager at:

“Kamp er obligatorisk for enhver muslim. En kriger arbeider for å forsvare Guds religionen. Faller han  som martyr, får han komme til Paradis. Gud befaler oss å forberede oss til kamp og  være klar til enhver tid. “

Unge lesere  lærer også at:

“Styrke hjelper muslimer til å tjene Gud. Gud beordret muslimer til å bygge en sterk hær som beskytter dem og skremmer fienden. (…) Styrken er også bra for muslimer, for å kontrollere bruken av våpen;

Profeten  oppmuntrer oss i følgende historie: “Bygg deg så maksimal styrke som du kan. Husk at styrken er i skyting ” [denne siste setningen er gjentatt tre ganger].


Lesingen av Volum 6 for tenåringer, er ikke mer betryggende:

“Gud har garantert kjempere for sin sak at hvis de dør kommer de til Paradiset, og en stor belønning og utbytte hvis de  fortsatt er i live”.

De kjempere må bruke alle tilgjengelige midler og på alvor forberede seg til kamp, selv om deres våpner er lette. (…)

Gud sier: “Vær klar til å kjempe mot dem, med alle tilgjengelig styrker (Koranen 8 / 60.).

“Den muslimske krigeren tilstreber å sloss og drepe fienden før han blir drept. Gud sier i Koranen: «… de dreper og blir drept» (Koranen  9 / 111.) “.

Følger historien om Muhammeds hyllest til en av hans trofaste modige død i kamp:

“Profeten gikk til kroppen hans og sa: « Han drepte syv fiender før han ble drept, han er min og jeg er hans,  han er min og jeg er hans “Da tok han kroppen hans mellom hendene,  beordret å grave en grav, og plassert han kjærlig i den. “

I voksen alder, kan leseren av disse verkene begynne med “la Voie du musulman” (veien  til Muslim), av Aboubaker Eldjazaïri Jaber, nemlig boken 5 om sosiale relasjoner, som åpner med et kapittel om … jihad (“hellig krig “):

“Fortjenesten  av jihad og martyrdød for Guds sak er uttrykt i tydelige termer i gudommelige  sanne meddelelser og de autentiske hadither av profeten (SB med han) at  jihad er de meste meritterende handlinger av de troende. “

Denne boken er i salg overalt.

Editions & Librairie ESSALAM

135, Bd Ménilmontant – 75011 Paris
Tél. : 01 43 38 19 56 – Fax : 01 43 57 44 31

Les også: Medina (Yathrib) massakren