Kabylia

Everything about Kabylia

Gettoer: gjødsel for islamister

Brev fra min Kabylske venn i Quebec.

Besma TV er ett av mange verktøy som brukes  for tiden til å danne et fellesskap for nord-afrikanske troende . Jeg tror denne TVen, som kun  eksisterer  på nettet, har sluttet å sende. Det er en TV som bedrar og som lurer folk til å tro at den har mange tilskuere. Den var i utgangspunktet en konservativ, reaksjonær og pro-fundamentalistisk arabisk muslimsk TV.  For å lure folk til å tro at nordafrikanere er sterkt religiøse,  faster i ramadan og er meget kommunitariske, filmer de fanatikere ved utganger av moskeer.  Forsøket på å samle alle nordafrikanere  i en kongress ble også en flopp (http://www.congresmaghrebins.ca/)  før den fikk ett eneste medlem. Striden mellom Algirer og Marokkanere om ledelse har torpedert prosjektet. Koran-skoler og moskeer ble også tomme. Jeg vet om en skole i Montreal sponset av statlige midler fra Algerie og  Quebec  som har kun 17 studenter fordelt på 4 nivåer. En annen, plassert i en moské har bare 22 elever.

Det mest morsomme skjedde i Granby hvor det algirske konsulatet og den lokale moske (Marokkansk) hadde identifisert 150 arabisk-muslimske familier  (forstå nordafrikanere) av totalt 617 barn. 513 av dem var under 5 år. Sannsynligvis brukte  de konsulat registrene og telefonkatalog. Marokkanske islamister har åpnet en arabisk og islamisering  skole i moskeen (pompøst kalt Islamic Cultural Center http://www.ccigranby.org/aliman.html). Den tar imot 29 barn hvor en god del  er  asiatere  eller  afrikanere. Hamas islamister  har åpnet en ny arabisk og islamisering skole i byen Granby. Den tar imot 30 studenter http://www.ambalgott.com/html/livre_gramby.html
Med  to av mine amazigh venner  fra Rif og Atlas i Marokko, brukte vi en dag til å ringe 150 familier ved å henvende oss til dem på kabylske, riff og amazigh. Vi klarte å nå 122 familier. Kun 13 blant dem sa at de ikke forstår noen av disse språkene.
For å få tilskudd fra Quebec myndighetene, har islamistene presentert en liste av 513 arabiske-muslimske barn med foreldrene som er ivrige etter at deres barn  lærer arabisk og Koranen.

Lederen av Présence Musulmane Canada ( Tariq Ramadans kanadisk avdeling) slet også  med å opprette “sitt” krevende og høytlydene muslimske fellesskap. Tariq Ramadan har gjort regelmessige opptredener i Montreal, Ottawa og Toronto for å oppmuntre sin lokale løytnanter og holde foredrag for å heve majones. Det lukkes ikke ennå. Det muslimske brorskapet er klar over at små soldat må rekrutteres fra Nordafrika (som i Europa), men dette er umulig uten et ghetto område (som “drabantbyer” i Frankrike eller andre “følsomme områder” ). Deretter rådet de nordafrikanske islamistiske aktivister  å opprette en ghetto i byen Montreal.  Det mest hensiktsmessige distriktet var Saint Michel, nær Jean Talon Est gate. Arabo-islamistene har henvendt seg til ordføreren i Montreal for å  døpe dette nabolaget ” Little Maghreb” (Lille Nordafrika på arabisk). Målet er å gjøre denne betegnelse offisiell og offentlig for å tiltrekke seg flere nordafrikanere og gradvis drive italienere, grekere, latin-amerikanere, Haitians og vietnamesiske bort. De første som protesterte til kommunen var kabylske foreninger. De italienske og greske fulgte etter. Prosjektet forble på stedet hvil. De arabo-islamistene har forstått at de ennå ikke er sterke nok og de må skape flere hendelser på offentlige steder og institusjoner, øke provokasjoner for å få respekt og fremfor alt være fryktet som i Europa. De vil komme til å engasjere sine grasrot aktivister for å øke konfliktnivået (Niqab hendelser, skandaler knyttet til halal mat i barnehage, konflikter i kommunen, kjønnsdiskriminerende konflikter i sykehus, sosial atferd på T-banen, grafitti på bussene, bønner i universiteters haller, okkupasjonen av treningshaller  for bønn i høgskolene, fotvasking overalt ….).

Arabo-islamistene i Canada er sjalu på suksessen deres egne har oppnådd i Europa og er ivrige etter å oppnå den samme “prestasjon”.  Quebec er for dem en god slagsmark, fordi sosialhjelp er større. Den sosial hjelpen kan gjøre potensielle rekrutterne mer tilgjengelig. De arbeidsledige, ungdommene og nykommere målrettes utelukkende fordi de er tilgjengelige.  Sosialhjelp for nykommere, dobbelt barnetrygd (provinsielle og føderale),  arbeidsledighetstrygd for de arbeidsløse og stipend for lærlinger sparer all denne vakre verden av eksistensielle bekymringer og andre økonomiske presset som skulle skjøvet dem å finne en jobb raskt.

Etter min mening, må arabo-islamistiske  militanter jobbe ti år til på både føderale og provinsielle regjeringer og de arabisk-muslimske innvandrere, før de når resultatene oppnådd av deres europeiske kolleger. Etter å ha skitnet Europa, tenkte Tariq Ramadan å bosette seg i Nord-Amerika for å være nærmere sin fremtidig byggeplass slik at  han kan styre det bedre. Bush-administrasjonen greide å lese hans tanker og nektet ham visum. Med Obama, vedder jeg han vil snart finner en dekningjobb i Nord-Amerika.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 14/03/2010 by in Caricature, Islam, Kolonialism and tagged , , , , , , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

  • 122,477 hits
%d bloggers like this: