Kabylia

Everything about Kabylia

Innvandrere i Norge ønsker de norske kristne verdiene.

— Ofte når man ser utlendinger på tv eller i mediene, er det muslimer, de blir stemplet som «de andre» og mot det norske. Innvandrere knyttes ofte til klaging og bråk, sier Crispin Kashale, pastor i Oljeberget menighet i Oslo, som i hovedsak er en kongolesisk menighet. Han er også en av initiativtagerne til marsjen som gikk gjennom Oslo lørdag.
Marsjen samlet etterhvert nær 200 mennesker foran Stortinget, og årsaken var enkel.
— Vi vil takke Norge for å ha tatt imot oss, vist oss gjestfrihet og kjærlighet. Sammen ønsker vi å jobbe for å styrke de kristne verdiene i samfunnet vårt, sier pastoren.

Rytmer og sang

Det er ikke lett å stikke seg frem på Karl Johan, den første lørdagen våren mener alvor. Og marsjen, som gikk fra Youngstorget til Stortinget, måtte da også konkurrere med andre aktører på «meningstorget». Men hva kan vel mormonere, Nei Til Atomvåpen, en dansende chilener og selgere fra Aftenposten stille opp med mot to hundre afrikanere og asiatere som lovpriser Jesus til trommer og klapp. Og budskapet så ut til å bli godt mottatt av lokalbefolkningen.
— Det ser ut til å være en positiv markering, sa en ung mann til kompisen sin, tydelig gledet over profilen på marsjen.
— Så koselig, utbrøt ei jente da hun leste høyt fra takke-plakatene til de kristen innvandrerne.

Rørt politiker

Menighetene bak marsjen overleverte et brev til stortingsrepresentant Line Henriette Holten Hjemdal fra Kristelig Folkeparti. Brevet takket Norge for at de har tatt imot innvandrerne og for landets misjonshistorie, som de kristne innvandrerne regner seg som frukter av. Brevet ber også politikerne ikke kaste vrak på de kristne verdiene. Presset på disse verdiene er ofte begrunnet med hensynet til nye landsmenn. De kristne innvandrerne mener det er feil slutning. Hjemdal sa takken varmet.
— Som politkere er det ikke ofte vi får takk – fra hjertet. Derfor rører dette initiativet ved et politikerhjerte, sa hun.
Hjemdal trakk frem historien, at Norge har vært kristent siden Stiklestad i 1030.
— Disse verdiene må være bærenede også for fremtidens samfunn, sa hun til jubelrop fra de kristne på plassen foran Stortinget. Hun takket for engasjementet og poengterte at innvandrerne er en ressurs for Norge.
Etter appellene var det tid for mer lovsang og jubel.

Dagenmagazinet

One comment on “Innvandrere i Norge ønsker de norske kristne verdiene.

 1. Ugle Sett
  14/04/2010

  Slike invandrere vil gamle Norge ha, ikke storforlangende, sutrete, sure og agressive muslimer som trenger seg fram uten hensyn vertslandets kultur,væremåte og tradisjoner møysomelig opparbeidet gjennom 10.000 år.
  Innvandring i Norge ikke noe nytt.
  Vi finner alle en tysker,jøde, nederlender,skotte,spanjol,portugiser,engelskmann, franskmann m. flere der bak i anegalleriet.
  Vi har nytt godt av kompetanse fra innvandrere som lett gikk opp i befolkningen innen jordbruk,bergverk, industri, undervisning, vitenskap etc.
  Når det gjelder islamske innvandrere så har vi fått bedervet kebab som ikke kan kalles mat, skattesnusk, smugling av narko og andre lettomsettelige vare med stor inntjening, tyvslakting av husdyr, familievold, voldtekter av norske jenter, tvangsgifting/omskjæring,pirataxi, nytt jødehat og stadige krav om religiøse særrettigheter osv, osv……….
  Slike innvandrere vil gamle Norge ikke ha!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 14/04/2010 by in Freedom of speech, Islam, Kultur, Politikk and tagged , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

 • 122,433 hits
%d bloggers like this: