Kabylia

Everything about Kabylia

Multikulturalisme: Den nye rasismen

Den nåværende trenden går i retning av  avskaffelse av rasismen og erstatte den med noe som vil spille samme rolle, men det vil være bedre skjult. Denne erstatningen blir kalt «multikulturalisme». Denne neo-rasismen får i tillegg velsignelse fra ofrene.

Alle medlemmer av det “farverike fellesskapet” jeg har møtt er glade for at deres
elendige slum er anerkjent og  multipliserer tegnene som viser deres medlemskap i disse ghettoer. Det er eselet som gjenkjenner  selv døren til hans mørke låve der han vil være glemt for natten, i påvente av morgendagen for å stå opp for å  gå til arbeidet under  ledelse av verten.
At de “hvite”nordmenn prøver å holde innvandrere og de nye landsmenn  i sine ghettoer er for meg noe som er forståelig. Det som gjør meg sint er at disse innvandrerne og nye landsmenn spiller spillet og er veldig stolte av å holde seg unna. Når jeg hører “Hvilket land kommer du fra? ” svarer jeg alltid  “fra det samme landet som stamfaren din. Innvandrere er ikke bare glad for å være begrenset innenfor deres kulturelle samfunn, men de strever også desperat etter å fastsatt grensene mellom de forskjellige samfunnene. Stallen til esler må skilles klart fra
gjerdet til sauene som  må skilles klart fra stallen til okser. Hvert  sitt territorium, og kyrne blir godt bevoktet!

Krever etnisk delte aldershjem

Rådet for innvandrerorganisasjoner i Oslo krever aldershjem basert på etnisitet, rett til statsborgerskap for alle som fødes i Norge og rett til dobbelt statsborgerskap.

I tillegg vil innvandrerorganisasjonene ha kvotering av minoritetsnordmenn på høyere nivå i Oslo kommune og egne flerkulturelle kulturhus og eldresentre, skriver Klassekampen.

– Våre barn fødes i Norge, men får ikke statsborgerskap. Det er noe mange vil kjempe for, sier rådsleder Akhenaton de Leon.

I dag får barn med en mor eller far som har norsk statsborgerskap, automatisk norsk statsborgerskap. Er ikke foreldrene statsborgere i Norge, får heller ikke barna norsk statsborgerskap.

Han mener også kravet om aldershjem tilrettelagt for ulike etnisiteter er svar på et reelt behov.

– Et aldershjem skal tilpasse seg behovene til individet når det gjelder språkkunnskaper, religiøse behov og besøk. I Norge ser vi på sykehus at Ole får ett besøk i uka, mens Ali får hele familien. Det krever organisering. Vi betaler skatt – det må vi huske på, sier de Leon.

Andre krav er gratis barnehage fra tre år, gratis norskkurs til alle innvandrere, mer penger til skoler med mange fremmedspråklige elever, gratis leksehjelptilbud, kamp mot tvangsekteskap og kjønnslemlesting, samt arbeid rettet mot kvinner med lav utdannelse og kvalifiseringskompetanse.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10036095

multikulturalisme den nye rasisme

Advertisements

3 comments on “Multikulturalisme: Den nye rasismen

 1. predikeren
  08/09/2010

  Jeg har ikke tenkt over at de kulturelle problemene man kan ha i skoler og bomiljøer faktisk videreføres til gamlehjemmet. Så å ha etnisk adskilte aldershjem er en ny tanke for meg.
  Jeg forstår ønsket om dette, men selv om man skulle få det til , kan man risikere å få både pleiere, leger og annet personale fra de kulturene man vil “slippe unna”..

  • kabylia
   10/09/2010

   Hei predikeren

   Takk for ditt besøk, og sorry for sent svar.

   Kravene fra”Rådet for innvandrerorganisasjoner” er ikke seriøse, og det vet de.

   De selv er fra forskjellige” minoriteter” som hater hverandre like mye som de hater nordmenn.

   Hvilken “etnisk” opprinnelse bør tas hensyn til? Folk fra Midt-Østen er veldig forskjellige, det samme er de som bor i Afrika. Se selv i asylmottakene, der kurdere slåss mot tjetjenere, talibaner mot patchoun osv.

   • Jon
    11/09/2010

    Det er et beviss på at de hater nordmen. Også muslimene, for det er dem det handler om, hater hverandre uansett. Skal det vær en shia eller suna aldershjem?

    Det størst feil vi gjøre er å la dem kale seg innvandrerorganisasjonene . De er musklimorganisasjoner. De drar alle de ikke muslim innvandrerene i driten deres, og det er synd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 06/09/2010 by in Freedom of speech, Kultur, Politikk and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

 • 122,477 hits
%d bloggers like this: