Kabylia

Everything about Kabylia

Muslimene vil snart krysse Rubicon!

Jeg tror ikke på sjansene for islam suksess  i Vesten. Denne ideologien gjør suksess kun blant folk som aldri har oppdaget frihet og aldri har tatt på alvor verdiene fra den vestlige opplysningstiden. Vesten gjør sin lille butikk beregning som består i å pleie Islam  selv i Vesten  og fortsette å handle med den muslimske verden til siste minutt. Så lenge sentrale politiske posisjoner og forsvarets staber  ikke er infiltrert av Islam, har Vesten fortsatt god plass. Denne plassen er innredet på bekostning av den vestlige befolkningen (den arbeidende delen)komfort , deres ytringsfriheter, mening og samvittighet. Myndighetene sier  til seg selv at disse folkene vil være i stand til  midlertidig å tilpasse seg  slik de gjorde med nazismen og fascismen,inntil,  Churchill’s vreder, ankomsten av sovjetiske og amerikanske krigsmaskiner og  nødanropet fra De Gaulle. Vesten  bøyer seg for muslimene og  viser  at den ikke er villig til å gi opp noen materiell anskaffelse. Vesten slipper ikke en eneste Whiskas boks  inntil siste minutt. Utbyttet tjent ved å handle med den muslimske verden og rikdom skapt av energien av oljen er så viktig at Vesten er villig til å finansiere islamismen til og med i  vestlige land. Enda bedre: Disse materielle fordelene rettferdiggjør til og med en viss toleranse for terrorhandlinger og en irriterende likegyldighet mot økende islamistisk fascistiske taler i vestlige medier. Jeg husker at på 80-tallet samlet Le Pen (den franske presidenten for det nazistiske parti  National Front) rettssaker for et ja eller et nei. Le Pen har ikke lenger behov for å snakke. Islamistene gjør jobben for ham, uten risiko for rettssak.

 

Alt dette vil skje til siste minutt. Problemet er at den gjennomsnittlige vestlige vet ikke når dette siste  minuttet er. Politikere vet det heller ikke . Ideen til de styrende er å få mest mulig, selv om det må tåle en kald krig. Etter min mening, vil den siste liten komme så snart Rubicon er krysset av islamister eller av vestlige populasjoner. De islamistiske taler og mobilisering av muslimer i Vesten er  ikke gjort  for ingenting. En dag, vil islamistene gå til handling. Den eneste grunnen til at islam vedvarer er jihad  (i alle dens former). Jihad er både hjertet og motoren på islamsk lære. De vil starte med gjentatte overgrep mot vestlige kvinner, mot alkohol butikker , delikatesse butikker, teatre eller andre steder som uttrykker norsk/vestlig kultur. Sikkerhetstjenestene vil bare nøye seg med noen få arrestasjoner, men for det meste vil de fortsette sin lille kjøpmann  beregning. Toleranse terskelen vil bli beregnet statistisk. Denne toleranse terskelen vil ikke bli gitt av befolkningen. Noen borgere kan danne og organisere bevæpnede militser, raide muslimske bydeler/byer . Europeere vil “våge” uten å søke godkjenning av sine regjeringer. Det vil da bli en borgerkrig mellom Nederlendere/Franskmenn/Tyskere og politi styrkene , eller politi styrker i  krig mot islamistene. I begge tilfeller er Islam ansvarlig for disse hendelsene og regjeringer vil ofre mange ting for  å diskvalifisere den i Vesten. Dette er det scenarioe jeg tror vil skje. Man vil handel med den muslimske verden inntil islam  gjøre seg skyldig i noe svært alvorlig. Dvs problemer som overstiger kapasiteten  til det lokale politiet og en mengde av ofre som overstiger 50.000 menneskeliv. Ellers forblir alt overkommelig….

4 comments on “Muslimene vil snart krysse Rubicon!

 1. Ugle Sett
  03/12/2010

  Det er jeg enig i.
  Kremmerånden er sterkere enn både kjønnsdriften og friheten.
  Håper at pk våkner før det er for sent.
  Lillefingeren er alt tapt.

  • kabylia
   07/12/2010

   Hei Ugle Sett.
   Alle politikere, alle intellektuelle, journalister, militære har forstått naturen av islamske læren. Vi er ikke alene om å finne tid til å reflektere om islamsk ideologi.

 2. kabylia
  06/12/2010

  En studie publisert av det tyske ukentlige blad Die Zeit, viser at et overveldende flertall tysker avviser islam.
  -Bare 28,4% av vestlige tyskere og 19,5% av østtyskere mener at muslimer bør ha rett til å bygge moskeer.
  -Mer enn 72,6% av vestlige tyskere og 70,5% av østtyskere assosiere ordet fanatisme med islam.
  Ifølge sosiologen Detlef Pollack, “er Islam sett veldig kritisk i alle europeiske land.Alle understreker den konflikt potensielle “av denne religionen.

  http://fr.novopress.info/73572/les-allemands-rejettent-massivement-l%E2%80%99islam/

 3. Pingback: Julenissen kom tidlig i år i Stockholm « Kabylia's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 02/12/2010 by in Freedom of speech, Islam, Politikk, Religion and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

 • 122,433 hits
%d bloggers like this: