Pat Condell om Sverige(Vidéo og Noen utdrag)

-I disse tider, er alle nyheter vi  får  fra Sverige stadig mer bekymringsfull. I dag får  vi vite at den svenske regjeringen er så opptatt av å oppløse sin kultur, slette deres eksistens  at de har endret grunnloven uten å konsultere folket. Det er ikke nødvendig å være svensk statsborger for å okkupere sensitive  eller høytstående stillinger regjeringen. Og svenskene er tvunget av grunnloven å  praktisere multikulturalisme. Med andre ord, er det nå grunnlovsstridig å forsvare svenske  verdier i Sverige fordi svenske folk som styrer dette landet rett og slett mener at det er noe iboende skamfullt eller forkastelige i å være svensk. Og jeg finner det svært merkelig fordi alle de svenskene jeg har kjent har all grunn til å være stolte av hvem de er og hva deres land er eller hva det var og kunne igjen bli en dag hvis de noen gang komme å finne fornuften tilbake.

-En gang regnet som en av de mest hyggelige trygge og siviliserte i verden, er nå Sverige offisielt voldtekt hovedstaden  i Europa, med dobbelt så mange voldtekter per innbygger enn noe annet land og tyve ganger mer enn noen.

-I følge din mening, hva kunne ha forårsaket en grunnleggende endring av svenske nasjonal karakteren ?

-Regjeringen og pressen i dette landet har konspirert  en forbrytelse mot sitt eget folk for å holde dem i mørket ikke bare om vinteren, men i sommeren også.

-Svenske aviser er i stor grad subsidiert av staten. Derfor  journalister rutinemessing sensurere informasjonen.

For de av oss som ser det utenfra, spesielt etter de siste hendelsene, er det vanskelig ikke å konkludere med at vi er vitne til tyveri i fullt dagslys av et helt land og alt vi kan gjøre er å se med forundring og skrekk.Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s