Vern om vestlige verdier

Sharia forbyr praktisering av andre religioner enn islam, med mindre du betaler skatt og aksepterer dhimmi status (borger med lavere rang og mindre rettigheter). I muslimske land som ikke er offisielle islamske stater,  synes anvendelsen av sharia-loven overfor ikke-muslimske minoriteter for restriktive,  til og med skandaløse. Dhimmi-status vil bli oppfattet av det internasjonale samfunnet som ren forfølgelse, åpenbar diskriminering , uakseptabelt. Dette førte noen land (f.eks Algerie) til å benekte eksistensen av religiøse minoriteter, eller å innføre lover som forbyr utøvelse av en annen religion enn islam. Dermed kan det internasjonale samfunnet ikke klandre en suveren nasjon til å håndheve sine egne lover, stemt  av sine parlamentarikere.

I offisielt islamske land (Iran, Sudan, Pakistan, Forbannet Arabia), er sharia allerede offisielt i kraft og det internasjonale samfunnet har ingenting å si.
Muslimer som bor i vestlige land har forsøkt å bringe sitt sosio-religiøse system til vertslandet under dekke av demokrati, menneskerettigheter, særlig retten til tilbedelse som er anerkjent av lovgivningen i alle vestlige land. De kaller seg borgere av disse landene, nyter alle sivile rettigheter, og de er ikke ansvarlige for situasjonen (diktatur) i muslimske land, som ikke anerkjenner samvittighetsfrihet og trosfrihet slik tilfellet er i “deres” land. Disse argumentene er ustoppelige og alle de europeiske muslimske talsmenn bruker dem i fullt dagslys  (Lars Gule, Muhamad Usma , Bassim Ghoslan for Norge …). På arabisk kalles dette Taqia eller “akseptert fullt og helt hykleri ” som et skjold mot anklager om religiøs fundamentalisme. Muslimene i Norge og ellers i Europa later som de ikke vet at islam forbyr nettopp samvittighetsfrihet og religionsfrihet, og at  det er det som forårsaker situasjonen de religiøse, kristne minoritetene  i muslimske land befinner seg i. Islamistene påstår at det er muslimske stater som er ansvarlige for situasjonen for religiøse minoriteter i muslimske land og ikke islam selv. Som de ikke presenterer seg selv som offisielle ambassadører av hjemlandet, er de Europeiske statene fanget av sine egne lover og kan ikke gjøre noe mot muslimske innvandrere , eller mot sine muslimske borgere.

I beste fall prøver de å temme islam, som er nøyaktig det man under noen omstendighet IKKE skal  gjøre. Islam tillater ikke å bli erobret, av den enkle grunn at den selv er en erobrer. Det beste er å gjøre som muslimske land, dvs. vedta lover som forbyr de mest umenneskelige aspekter av islam som er uforenelig med den norske grunnloven, og likestilling mellom menn og kvinner som et avgjørende  prinsipp. Muslimer skal selvfølgelig skrike at dette er diskriminerende lover, men man må svare: “Kanskje, men det er loven.  Akkurat som loven er loven i Iran, Algerie eller Saudi arabia.”

Advertisements

5 comments

 1. Jeg pleier selv å sende islamister der peperen gror . For å være ærlig, er jeg mer redd for det norske samfunnet og dets regjeringen enn for islamistene.
  Jeg skal fortelle dere noe overraskende: I motsetning til på hva tror nordmennene, er islamistene de beste integrert i Norge. De har gode jobber, egen bolig, sender deres barn i private skoler og er politisk korrekt. De som er mindre vellykket er sekulære innvandrere fra muslimske land . De passer ikke helt i det “Multikulti” miljøet, har store kjeft, er uinteressert om sin personlig vel, og ingen hører på sine advarsler. knapp at de ikke blir kalte forrædere mot deres påstått eget samfunn. islamister krystalliserer debatten om spørsmål om hijab, det halal av Ramadan, kort sagt, rundt småting de opprettholder ved å plasser vennlig journalister, troller på debatt foreaer, eller ved å betale en mengde av fattige djevler som tror de har fått jackpot ved å adlyde anbefalinger fra sin gud.
  I mellomtiden er nordmenn blitt grundig lurt av islamister med kort skjegg, kledd i kostbar dress, og infiltrerer de høyeste nivåene av Norske institusjoner og bedrifter.La oss slutt å se ned og få opp øynene litt. I hele historien til islam, har ingen folkgrupper noen gang blitt islamisert fra bunnen. Doktrinen har alltid var injisert fra toppen med små doser, med assistanse fra lokale myndigheter. Når regjeringer samarbeider, går alt rolig for seg, med noen små friksjoner mellom massene. Før i tiden, var regjeringer motvillig, da var krigen en nødvendighet for erobrere å erstatte myndigheter som gjøre motstand av mer samarbeidsvillig lokale høvdinger .

  • Veldig interessant innlegg.

   “Doktrinen har alltid var injisert fra toppen med små doser, med assistanse fra lokale myndigheter. Når regjeringer samarbeider, går alt rolig for seg, med noen små friksjoner mellom massene. Før i tiden, var regjeringer motvillig, da var krigen en nødvendighet for erobrere å erstatte myndigheter som gjøre motstand av mer samarbeidsvillig lokale høvdinger .”

   Vi blir fohandlet bort av svikefulle ledere.

 2. must drive the leftists in Norway and the rightists who do not denounce these serious things .. Islam has proved throughout its history that it is a weapon of mass destruction of people and civilization .. if Norway and other European countries does not wake up in time it would be too late because Muslims multiply like mushrooms in norway and Europe.. and it is the people in civil society that is outside of these leftist traitors and criminals to hunt and CLEANING institutions and society .. the situation is urgent … From someone Kabyle victim of Islam and Arabism..France

  • Den vokser ikke ved å advarer mot den. Den vokser av viljen til de politikere som ønsker å forvandle det norsk til en arabisk muslimsk.
   Så lenge makten er fremdeles hos folk og i valg urnene, må vi si fra til det norske folke hva som er i ferd med å skje..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s