Kabylia

Everything about Kabylia

Hvem er det som forstyrrer mest?… innvandrere eller muslimer? (Del 2)

Hvem er det som forstyrrer mest?… innvandrere eller muslimer? (Del 1)

Hvem er det som forstyrrer mest?… innvandrere eller muslimer? (Del 1)

I første omgang , er det å overbevise opinionen om at Norge sikkert er et kristent land, men også muslimsk, og det er ingen problem med det. Selvfølgelig kommer ikke den gjennomsnittlig nordmann til å fordype seg i  sharia av forskjellige juridiske muslimske skoler  for å kontrollere om

det finnes et problem eller ikke. Selv våre multikulturelle Mart Michelet og Olav Ulvik gjør ikke det, og hvis de gjør det, holder de det for seg selv.  Ikke  alle har intellektuell ærlighet og motet til Waffa Sultan.

Muslimske militanter er spesialister på manipulasjon av symboler og ommodellering av det offentlige miljøet.De handler ikke ved å  islamisere folk en etter en, men ved å bygge rundt dem et sosialt og fysisk miljø farget med islamsk symbolikk og islamsk kultur. De arbeider for å gjøre dette miljøet mer og mer stappfullt av  islamske symboler og  å “overmale” landskapet med  islamske farger og lyder. En gang druknet i dette miljøet, blir folk oppfattet som muslimer, og i løpet av et par generasjoner, er befolkningen muslimer. Dette er den nye formen for erobring som er fremmet av det muslimske brorskapet.

Jødene plager ingen. Kanskje vekker de misunnelse  med sin rikdom og sine tilbaketrukne liv , men de har ingen ideologiske og religiøse ambisjoner overfor nordmenn. I tillegg,  var de en diaspora i århundrer. Jødene trekker seg alltid tilbake når  samfunnet legger skylden på dem. Muslimer blir mer glupsk når de møter opposisjonen og bruker alle tenkelige våpen  (intellektuelle eller annet). Dette er også grunnen til at Vesten er motvillig til å motsi dem åpent. Muslimer vet ikke at hvis  man erklærer fiendtlighet, vil Vesten gjøre kun en munnfull av dem, både i Vesten og midt i den muslimske verden. I tillegg, tror muslimske ledere  at Vesten har nådd et nivå på humanisme, rasjonalisme og visdom som ikke tillater dem å gjøre en krig eller å angripe de muslimske samfunn som lever i Vesten.

Denne ideen gjør dem trygge, oppmuntrer dem og gjør dem mer aggressive, mer dristige, på grensen til å begå voldelige forbrytelser i fullt dagslys på gaten…..

Del 1

Hvem er det som forstyrrer mest?… innvandrere eller muslimer? (Del 1)

2 comments on “Hvem er det som forstyrrer mest?… innvandrere eller muslimer? (Del 2)

 1. Ugle Sett
  12/06/2011

  Merk deg Postens nye logo som er omtrent identisk med den islamske månesigd.
  Et eksenpel av flere.
  Når det avholdes seminar og konferanser, så blir altid en muslim alltid innbudt som innleder, aldri en sikh,katolikk,buddhist, hindu eller bahai.
  Sånn kan man ramse opp i det uendelige.
  Jeg måtte le da en iman på TV forbannet nordmenns islamsk-fientlige holdninger og etterlyste mer prosjektmidler fra Staten for å få bukt med ,,problemet,,.

 2. Sigfadr
  02/09/2012

  Ja, “problemet” nordmenn.
  Du skal ikke se bort fra at AP også etterhvert setter hardt mot hardt mot dette “problemet”.
  Svik og bedrag ser ikke ut som det virker lenger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 06/06/2011 by in Freedom of speech, Islam, Kolonialism and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

 • 122,433 hits
%d bloggers like this: