Kabylia

Everything about Kabylia

En geistlig muslim forbyr kvinner å berøre agurk og banan

Det er presedens i denne ideen at mat er kilder til synd. I Irak har al-Qaida krevd at torgselgerne skiller tomater og agurker på sine boder med den begrunnelse at disse grønnsakene er av forskjellig kjønn, og bestemt at bare menn kan kjøpe agurker … Og i Maldivene har offentlig fjernsyn sensurert ordet agurk i frykt for å forårsake forlegenhet.

KAIRO: En geistlig muslim som bor i Europa avgjorde at kvinner ikke bør være i nærheten av bananer eller agurker, for å unngå “seksuelle tanker.”

Den anonyme sheiken, presenterte i en artikkel publisert i al-senous News, hvor han ble sitert  at hvis kvinner ønsker å spise disse matvarene, bør en annen person, fortrinnsvis en mannlig slektning som far eller ektemann, kutte disse grønnsakene  i små biter og server det til kvinnene. Han sa at siden disse frukt og grønnsaker ser ut  “som peniser,”  kunne de opphisse kvinner eller “inspirere dem til seksuelle tanker.” Han la gulrøtter og squash til listen over forbudte matvarer for kvinner.

Noen spurte sheiken hvordan man “kontrollerer” kvinnene i familien som kjøper mat i butikken, og hvis det faktum at de holder maten i sine hender som er dårlig for dem. Sheiken sa det var mellom dem og Allah. Svaret på et annet spørsmål om hva du skal gjøre dersom kvinnene i familien nyter fruktene og grønnsakene, rådet sheiken å kutte disse matvarene på et skjult sted slik at de ikke ser dem.

bikyamasr.com

Advertisements

7 comments on “En geistlig muslim forbyr kvinner å berøre agurk og banan

 1. May-Britt
  08/12/2011

  Kjære vene kor mange sjuke folk det er i verden. Ikke rart det er krig!!!

 2. Svein Tore Pedersen
  08/12/2011

  Spørs om d ikke e sheiken som slit med syndige tanka hær, å ikke damen :-/

 3. Stine
  09/12/2011

  Jøss! Er det sant?

 4. freddystangnes
  09/12/2011

  Heia

  Dette viser akkurat det som teller i denne debatten om hvorfor vi skal forby sharia i Norge. Da mener jeg fullstendig forby det en ang for alle.

  begrunnelsen er svært enkel. Det dreier seg om syke tanker om mat som seksuelle stimuli der menn skal avgjøre hva en kvinne skal kunne kjøpe og spise. Det er brudd på alt som har med likestilling å gjøre , men det er kjente metoder.

  Dette er hva våre venstrevridde politikere støtter uten helt å være klar over det. Jeg håper at du blir lest av dem også.

  Det er glitrende fremstillinger. og jeg har lagt bloggen din på anbefalte blogger på min egen side.

  • kabylia
   09/12/2011

   En gang, jobbet jeg i Sahara med mange troende…Når de nevnte kvinner, hadde de en veldig sjokkerende utrykk: Hachakoum! Det vil si, “med alle respekt for at jeg nevner noe skitten”….

 5. freddystangnes
  10/12/2011

  Det er helt sprøtt for å si det på godt Norsk, en de er ikke noe som forundrer meg av utslag når det gjelder holdninger til kvinner og likestilling. Derfor er slik folkeopplysning som dette av stor verdi .

  Jeg bare håper at du får noen politikere til å følge med bloggen din . Du tar opp gode temaer og har en fin presentasjon av stoffet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 07/12/2011 by in Freedom of speech, Islam and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,830 other followers

Blog Stats

 • 123,992 hits
%d bloggers like this: