Kabylia Blog

Everything about Kabylia

En geistlig muslim forbyr kvinner å berøre agurk og banan

Det er presedens i denne ideen at mat er kilder til synd. I Irak har al-Qaida krevd at torgselgerne skiller tomater og agurker på sine boder med den begrunnelse at disse grønnsakene er av forskjellig kjønn, og bestemt at bare menn kan kjøpe agurker … Og i Maldivene har offentlig fjernsyn sensurert ordet agurk i frykt for å forårsake forlegenhet.

KAIRO: En geistlig muslim som bor i Europa avgjorde at kvinner ikke bør være i nærheten av bananer eller agurker, for å unngå «seksuelle tanker.»

Den anonyme sheiken, presenterte i en artikkel publisert i al-senous News, hvor han ble sitert  at hvis kvinner ønsker å spise disse matvarene, bør en annen person, fortrinnsvis en mannlig slektning som far eller ektemann, kutte disse grønnsakene  i små biter og server det til kvinnene. Han sa at siden disse frukt og grønnsaker ser ut  «som peniser,»  kunne de opphisse kvinner eller «inspirere dem til seksuelle tanker.» Han la gulrøtter og squash til listen over forbudte matvarer for kvinner.

Noen spurte sheiken hvordan man «kontrollerer» kvinnene i familien som kjøper mat i butikken, og hvis det faktum at de holder maten i sine hender som er dårlig for dem. Sheiken sa det var mellom dem og Allah. Svaret på et annet spørsmål om hva du skal gjøre dersom kvinnene i familien nyter fruktene og grønnsakene, rådet sheiken å kutte disse matvarene på et skjult sted slik at de ikke ser dem.

bikyamasr.com

7 comments on “En geistlig muslim forbyr kvinner å berøre agurk og banan

 1. May-Britt
  08/12/2011

  Kjære vene kor mange sjuke folk det er i verden. Ikke rart det er krig!!!

 2. Svein Tore Pedersen
  08/12/2011

  Spørs om d ikke e sheiken som slit med syndige tanka hær, å ikke damen :-/

 3. Stine
  09/12/2011

  Jøss! Er det sant?

 4. freddystangnes
  09/12/2011

  Heia

  Dette viser akkurat det som teller i denne debatten om hvorfor vi skal forby sharia i Norge. Da mener jeg fullstendig forby det en ang for alle.

  begrunnelsen er svært enkel. Det dreier seg om syke tanker om mat som seksuelle stimuli der menn skal avgjøre hva en kvinne skal kunne kjøpe og spise. Det er brudd på alt som har med likestilling å gjøre , men det er kjente metoder.

  Dette er hva våre venstrevridde politikere støtter uten helt å være klar over det. Jeg håper at du blir lest av dem også.

  Det er glitrende fremstillinger. og jeg har lagt bloggen din på anbefalte blogger på min egen side.

  • kabylia
   09/12/2011

   En gang, jobbet jeg i Sahara med mange troende…Når de nevnte kvinner, hadde de en veldig sjokkerende utrykk: Hachakoum! Det vil si, «med alle respekt for at jeg nevner noe skitten»….

 5. freddystangnes
  10/12/2011

  Det er helt sprøtt for å si det på godt Norsk, en de er ikke noe som forundrer meg av utslag når det gjelder holdninger til kvinner og likestilling. Derfor er slik folkeopplysning som dette av stor verdi .

  Jeg bare håper at du får noen politikere til å følge med bloggen din . Du tar opp gode temaer og har en fin presentasjon av stoffet

  • kabylia
   10/12/2011

   Takk for dine oppmuntringer :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Information

This entry was posted on 07/12/2011 by in Islam, Ytringsfrihet and tagged , , , .

Like us

Arkiver

Skriv inn din e-postadresse for å abonnere på denne bloggen og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med 190 andre følgere

Følg meg

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 190 andre følgere