En geistlig muslim forbyr kvinner å berøre agurk og banan

Det er presedens i denne ideen at mat er kilder til synd. I Irak har al-Qaida krevd at torgselgerne skiller tomater og agurker på sine boder med den begrunnelse at disse grønnsakene er av forskjellig kjønn, og bestemt at bare menn kan kjøpe agurker … Og i Maldivene har offentlig fjernsyn sensurert ordet agurk i frykt for å forårsake forlegenhet.

KAIRO: En geistlig muslim som bor i Europa avgjorde at kvinner ikke bør være i nærheten av bananer eller agurker, for å unngå “seksuelle tanker.”

Den anonyme sheiken, presenterte i en artikkel publisert i al-senous News, hvor han ble sitert  at hvis kvinner ønsker å spise disse matvarene, bør en annen person, fortrinnsvis en mannlig slektning som far eller ektemann, kutte disse grønnsakene  i små biter og server det til kvinnene. Han sa at siden disse frukt og grønnsaker ser ut  “som peniser,”  kunne de opphisse kvinner eller “inspirere dem til seksuelle tanker.” Han la gulrøtter og squash til listen over forbudte matvarer for kvinner.

Noen spurte sheiken hvordan man “kontrollerer” kvinnene i familien som kjøper mat i butikken, og hvis det faktum at de holder maten i sine hender som er dårlig for dem. Sheiken sa det var mellom dem og Allah. Svaret på et annet spørsmål om hva du skal gjøre dersom kvinnene i familien nyter fruktene og grønnsakene, rådet sheiken å kutte disse matvarene på et skjult sted slik at de ikke ser dem.

bikyamasr.com

Advertisements

7 comments

 1. Heia

  Dette viser akkurat det som teller i denne debatten om hvorfor vi skal forby sharia i Norge. Da mener jeg fullstendig forby det en ang for alle.

  begrunnelsen er svært enkel. Det dreier seg om syke tanker om mat som seksuelle stimuli der menn skal avgjøre hva en kvinne skal kunne kjøpe og spise. Det er brudd på alt som har med likestilling å gjøre , men det er kjente metoder.

  Dette er hva våre venstrevridde politikere støtter uten helt å være klar over det. Jeg håper at du blir lest av dem også.

  Det er glitrende fremstillinger. og jeg har lagt bloggen din på anbefalte blogger på min egen side.

  • En gang, jobbet jeg i Sahara med mange troende…Når de nevnte kvinner, hadde de en veldig sjokkerende utrykk: Hachakoum! Det vil si, “med alle respekt for at jeg nevner noe skitten”….

 2. Det er helt sprøtt for å si det på godt Norsk, en de er ikke noe som forundrer meg av utslag når det gjelder holdninger til kvinner og likestilling. Derfor er slik folkeopplysning som dette av stor verdi .

  Jeg bare håper at du får noen politikere til å følge med bloggen din . Du tar opp gode temaer og har en fin presentasjon av stoffet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s