Kabylia

Everything about Kabylia

Islamisme er som en babushka dukke

Islam selv i mikroskopiske doser, ødelegger et samfunn“, skriver Boualem Sansal,  forfatter fra Algerie.*
De manipulerer ved å monopolisere det offentlig rom.  For å påtvinge deres tilstedeværelse og pålegge folk å snakke om dem. Fordelen for dem er å squate (kolonisere) det  norske mentale og  imaginære rom. En smart  måte å voldta Norge, starter med en psykologisk okkupasjonen .

Babushka russisk dukke

Babushka russisk dukke

Faktisk er det  kun et eneste  fenomen som påtvinger og nærer debattene i et pluralistisk Norge … Dette  politisk-sosio-religiøse fenomenet er islam. Det  samme skjer i Frankrike, Sveits og generelt i hele Europa. Med fokus på noen elementer fra islamistisk doktrine, skjer diskusjoner noen ganger  her og noen ganger der (Frankrike med sin burka, Sveits med minaret …).

Islam er organisert som et sett av russiske babushka-dukker. Den inneholder politisk islam, som selv inneholder radikal islam, som  inneholder islamsk fundamentalisme som  inneholder islamsk terrorisme. Fra utsiden ser man bare den store dukken. Vesten har allerede store problemer å skille de to første dukkene. De militante politiske islam har kunsten å skjule den forstyrrende dukken til rett tid, alt ettersom hva de kan bli anklaget for. De skjuler med letthet en urovekkende dukke ved å sette den i en annen dukke rett foran  øynene til sine forbløffede motstandere. De har en intellektuell “ferdighet” som gjør at de klarer nesten alle hokus-pokus for å  fremme sin politiske agenda. Vesten gjør sitt beste for å identifisere dette nye fenomenet som er ulikt noe kjent i historien til den vestlige sivilisasjon. Ingen norsk intellektuelle kan forklare forskjellen mellom en muslim og en islamist.

Som ny norsk statsborger, foreslår jeg  at vi spiller på russiske dukker. La oss slutte å se kun på den store dukken. Vi må åpne dukkene en etter en og kartlegge  hvem som er hvem, hvem som gjør hva, hvem vil ha hva, hvem spiller hva.

*Boualem Sansal: http://en.wikipedia.org/wiki/Boualem_Sansal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 05/02/2012 by in Freedom of speech, Islam and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

  • 122,433 hits
%d bloggers like this: