Nå må vi velge: Muhammed eller Jesus

Kabylia blogg har mottatt et bidrag fra Sigrun. Vi takker henne.

“Du må ikke sove!” skrev Arnulf Øverland. Norge er et kristent land, men troen vår er privat og personlig, ja så privat at mange av oss ikke har et bevisst forhold til vår tro. Vi tyr til vår Gud i kriser i livet, men ellers lar vi ham stort sett være i fred. Det som skjer i vårt land nå, gjør at vi må bli bevisst på hvem vi er og hva vi ønsker å tro på. Sosialistene har i lang tid hjulpet muslimene å få større og større fotfeste i landet vårt. For muslimene er ikke troen en privatsak, men en politisk og idealistisk sak. Derfor må vi også våkne, før det er for sent. Som eksempel på hvor langt muslimene har fått innpass i vårt samfunn er Aisha Shezadi, som blir invitert inn i skolene for å fortelle våre barn at islam er ufarlig og nesten ikke forskjellig fra kristendommen. Denne kvinnen, kledd i svart heldekket niqab er den samme kvinnen som støtter Bathis hatvideo om å drepe vår statsminister og vårt kongehus! Muslimene legger også nå et stort press på myndighetene om å fjerne det norske flagget – fordi det har et kors, som er støtende mot muslimer! Skal vi vente på at vårt kristne symbol blir byttet ut med en sigd! Den samme sigden som de bruker for å skjære strupene på kristne i Tyrkia, Egypt og Algerie?!

Nå må vi våkne opp og gjøre våre valg og ikke være så redd for å si hva vi vil stå for:

– Skal vi støtte Muhammed som krever steining av kvinner som har blitt voldtatt, fordi de har blitt urene? Eller skal vi støtte Jesus som sier: ”Den som har et helt rent hjerte, og som kan si at han aldri noen gang har syndet, kast den første steinen….”

– Skal vi støtte Muhammed som krever at kvinner skal skjules under sjal, slik at ikke menn blir fristet, eller skal vi støtte Jesus som sier at kvinner er like intelligente som menn og at menn og kvinner skal behandles likeverdige. (Eks.: “Hvorfor vasker du mine føtter? Reis deg heller opp og hør hva jeg har å fortelle!”)

– Skal vi støtte Muhammed som sier at frafalne muslimer og de stiller spørsmål om hans eksistens skal drepes, eller skal vi tro Jesus som sier at du må fjerne bjelken fra ditt eget øye før du kan ta flisen ut av din nestes øye.

Det er på tide at vi som bor i Norge og som setter pris på vår frihet og likeverd våkner opp. Hvis ikke setter de snart høytalere på sine minareter og vekker oss klokken 4 hver morgen av “Allah Akbar!” Mens kirkeklokkene som ringte julen inn har sluknet for all tid…..

Advertisements

2 comments

 1. Kan du nevne ett eneste eksempel på at sosialister hjelper muslimer å få fotfeste her i landet? Det er bare sprøyt og høyreekstrem progaganda.

  Det er tverrpolitisk enighet om at man skal ha religiøs frihet i Norge. Jeg mener personlig at den bør strammes inn på grunn av påvirkningskraften religionene har på samfunnet, og at man må begynne med kristendommen (som har mest klamme hender over offentligheten i Norge).

  I en rettsstat så kan man ikke forskjellsbehandle. Kristendom skal på ingen måte “velges” foran islam.

  PS: Jeg tilhører ikke sosialistisk fløy, men stemmer rasjonelt og ikke-religiøst.

  Å begynne en konkurranse om hvem som er best av muhammed og jesus er stokk idiotisk. Det er en selvfølge at romanfigurer ikke har noe som helst i offentligheten å gjøre. Verken Odin, Zevs, Jesus, Muhammed, Darth Vader eller Gandalf har noe som helst i offentlig politikk å gjøre. Det er en personlig sak om man velger å la seg styre av usynlige krefter som ingen andre kan se eller måle.

  Du kan finne like mange idiotiske påbud i bibelen som i koranen. Det handler om hvordan man tolker, samt hvilke strofer man velger å trekke frem. Det beste er å drite i hele religionen og begynne å tenke selv. Det å trekke frem et elendig sitat fra koranen mot et fint fra bibelen, kan like fort snus motsatt om man ønsker det; Disse skriftene er fullt mulig å bruke opportunistisk, og det vil jeg hevde at innlegget fra Sigrun gjør. Det har kun som hensikt å sette kristne opp mot muslimer, og det blir et ondskapsfullt budskap.

  “Du må ikke sove” er forresten skrevet av en kommunist før krigen, og handler om å ikke la høyreekstremismen sige inn over seg. “Stryk kristenkorset av ditt flagg, og la de røde faner vaie!” er ord fra samme forfatter….

  Så å påstå at sosialister ønsker islam velkommen er totalt skivebom. Sosialister er de mest religionskritiske i samfunnet, og det har mange mye å lære av. Det er høyresiden som står for de religiøse ideene. De har en del om personlig frihet og utvikling å lære bort til sosialistene, så om man kunne kombinere dette litt bedre så hadde man hatt noe fornuft å slå i bordet i forhold til islamister og kristenfundamentalister.

  • Du er veldig sint!
   Islam er ikke bare en religion. Derfor kan du på ingen måte sidestille den med de andre , ekte , religioner. Dette , kjenner du sikkert. Islam lånt en veldig liten del på de andre religioner, ellers hele resten er tilpasset til en maktsyk man for at han kunne dominere sitt primitiv folk.

   Ved å late som at den er bare en religion, og ikke nevne de andre delen av islam, er allerede for seg seg å lyve for å få islam i landet.
   Sosialistene lyver ved å ikke fortelle alt. Pressen som er under sosialistene kontrollen, sensurer absolutt alt om konfliktene islam er involverti. Sensurer betydelig stor folkgrupper på grunn av de setter i dårlig lys islam. Sosialistepartiene inviterer aldri de politiske partier, bevegelser som kjemper den arabisk-muslimsk kolonialismen. Derimot, inviterer de muslimskbrøder , sponsorer islamsk foreninger, koran skoler..osv.. Tenke deg litt, berber ord er tabu i det norske medier og politisk partier… Hvis alt dette er ikke noen dirket støtt til islam….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s