Kabylia

Everything about Kabylia

Chateaubriand: Dere ønsker ikke å plante korset på St. Sophia?

François-René de Chateaubriand (født 4.september 1768 i Saint -Malo, og død 4.juli i Paris ) var en fransk adelsmann, politiker, forfatter, diplomat og militær. Han var Frankrikes utenriksminister i perioden 1822–1824, men er i dag best kjent som forfatter.

Chateaubriand   har i likhet med andre intellektuelle og politikere forstått den islamske naturen og advarte den kristne verden mot å la islam få muligheter spre seg og dermed, som en logisk konsekvens, ødelegge Europa. Nedenfor er et utdrag fra hans bok “Mémoires d’outre-tombe” skrevet for 300 år siden:

“Å betrakte Tyrkia slik det var i François den førstes* regjeringstid, som en makt nyttig i vår politikk, sletter tre århundrer med historie.

Å hevde å sivilisere Tyrkia ved å gi den dampbåter og jernbane, ved å disiplinere sine hærer, er ikke å utvide sivilisasjon i Østen, det er å innføre barbari i Vesten; fremtidige Ibrahim vil bringe fremtiden i tidspunktet for Charles Martel, eller tidspunktet for beleiringen av Wien … Jeg må tilføye at jeg var den eneste med Benjamin Constant å påpeke nærsynthet til kristne regjeringer: Et folk hvis sosial orden er basert på slaveri og polygami, er et folk som vi må sende tilbake til steppene i Mongolia.

Det er vanskelig å forutsi oppførselen til en menneskerase som ikke har Europeiske ideer. Både slu som slaver og stolte som tyranner, og med et sinne som kun blir dempet av frykt.

I storsivilisasjons-prinsippet, kan denne menneskearten bare vinne ved ødeleggelsen av det ottomanske riket: Det er tusen ganger bedre for folk at korset dominerer i Konstantinopel enn halvmånen … Alle de moralske og samfunnspolitiske elementene er genuine i kristendommen, alle kimer av sosial ødeleggelse er i  Mohammed sin religionen. Det sies at den nåværende sultanen har gjort skritt mot sivilisasjonen … Siden når er opplæring i våpenbruk en sivilisasjon? Dette er en enorm feil, det er nesten en forbrytelse å ha initiert tyrkerne i vitenskapen om taktikken vår.

Dere ønsker ikke å plante korset på St. Sophia? Fortsett å disiplinere horder av tyrkere, albanere, arabere og negre, og om noe tid, kanskje, skinner deres halvmåne på St. Pierre. Vil du da appellere Europa i et korstog mot de vantro bevæpnet med pesten, slaveri og Koranen? Da vil det være for sent.”

* I alle tider har de franske monarker vært de beste allierte til islam. Det er det samme vi er vitne til i dag, med konstruksjonen av Euro-Arabia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 10/03/2012 by in Freedom of speech, Historie, Islam, Kultur, Politikk and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

  • 122,433 hits
%d bloggers like this: