Kabylia

Everything about Kabylia

To qatarske fly til redning av jihadister i Mali

Vi forstår  bedre hvorfor krigsherren Francois Holland   ikke arresterte lederne for AQIM (Al Qaida i det islamske Maghreb) og Mujao (bevegelse  for det enhet og jihad i Vest-Afrika. Fordi den ryggradløse  ikke ville ha våget å bryte med den “Frankrike arabiske politikken”  , utført kontinuerlig siden de Gaulle!

François Hollande Emir of Qatar

To qatarske fly til redning av jihadister i Mali

Det er rapportert om to Qatarske fly som landet  i Nord Mali “for å transportere jihadister og hindre deres arrest eller eliminering fra maliske og franske styrker.” Operasjonen, som er kjent av hele verdens etterretningtjenester , forklarer, delvis det faktum at lederne for Al Qaida i det islamske Maghreb (AQIM) og Bevegelsen for  enhet og jihad i Vest-Afrika (Mujao)  er fremdeles ikke pågrepet  flere uker etter begynnelsen av den franske militære offensiven og gjenvinning av flere byer i Mali, Kidal, Tombouctou, Gao og Monti. “Denne informasjonen har blitt kjent nylig,” sier Eric  Denécé, direktør for det franske Senter for forskning på etterretningtjenester (CF2R).

Qatar, som ikke har benektet informasjonen, hadde uttrykt sin uenighet vis-à-vis den franske militær intervensjon i Mali, og  tilbud seg  å megle med bevæpnet jihadistene som befant seg  i nord for landet (trygg i nærheten til Algerie).

Som en påminnelse, ble fire qatarske “humanister” rapportert i Nord-Mali. Dette ble bekreftet av Mickael Sibdiga, avdelingsjef  for Røde Kors i Kidal.

De fire qatarske”humanitær” var , sier en lokale maliske kilde,  kommet uoffisielt, det vil si, uten å informere den internasjonale komiteen av Røde Kors. “De sa de kom for å vurdere  behovet til befolkningen,” sier Michael Sibdiga.

Qatar er mistenkt for å støtte og finansiere jihadistene som herjet i Nord-Mali og andre deler av verden.

Deux avions qataris à la rescousse des djihadistes au Mali

One comment on “To qatarske fly til redning av jihadister i Mali

 1. kabylia
  11/02/2013

  Norge sprøyter årlig mange milliard kroner for å “stabilisere” afrikanske despoter innsett av Frankrike for Frankrike.

  “Alle humanitære taler og brorskapet blir dissonerende og fremhever alle løgnene skjult i 50 år. Kynisme, arroganse og nedlatende forakt for de tidligere koloniserte komme frem i lyset. Bytte av ledergrupper, destabilisering, trusler, militære handlinger, ingenting hjelper. Hele det gaullistiske byggverket er truet . besluttsomheten av Frankrike for å beholde sine privilegier skaper mer avvisning.”

  “Hvis noen fortsatt reiser spørsmål om intervensjon i Elfenbenskysten, er tvil ikke lenge mulig med Mali. Frankrike er tilbake, klar til å gjenoppta sine “goder” med makt. Gikk ut av den store døren, peker nesen sin ved vinduet. Françafrique er der fortsatt, men den er ikke lenger skjult. .”
  http://www.alterinfo.net/De-la-Francafrique-a-l-Afr-ance_a86640.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 06/02/2013 by in Freedom of speech, Islam, Kolonialism and tagged , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

 • 122,433 hits
%d bloggers like this: