Kabylia

Everything about Kabylia

Algerie: Opprop for krig mot det kabylske folket og for å rasere kirker etter handlingen av ikke-faster ramadan.

samia

3. august, har hundrevis av kabyler spist  offentlig under Ramadan i Tizi-Ouzou i Kabylia for å kreve tro og samvittighetsfrihet og fordømme inkvisisjonen av den algirske koloniale staten. I dette intervjuet som ble sendt den 4. august av Dzair JT Soir, forklarer Samia Ait Tahar, en deltaker,  tilnærming en av ikke-fastere:

Reaksjonene lot ikke vente på seg. Ikke-fastere har tiltrukket seg vreden til det algirske Høy Islamske Rådet (Kilde: La croix):

Vi fordømmer sterkt denne holdningen som  er provoserende og ekshibisjonistisk,” sier HCI som kritiserer denne “minoriteten ” som viste “ ingen respekt for islam ved å spise midt på dagen“.

Den offisielle instansen sier sin “solidaritet med folket i Tizi Ouzou , ledere imamer og representative politiske krefter i regionen som er sterkt imot denne minoriteten som sår splittelse mellom folk.”
Siterer en av forskriftene av islam om samvittighetsfrihet, mener HCI at demonstrantene «ikke ville komme til en slik utfordring hvis de ikke var oppmuntret av visse kretser i landet, inkludert noen medier, men også i utlandet som arbeider for å destabilisere vår vakker og stor nasjon.

De har også utløst en voldsom reaksjon fra  islamister, i et språk som minner om fanatikere som myrdet 200.000 algeriere på 1990-tallet.

Islamistene kaller for en krig mot det Kabylske folket. Lunsj mot inkvisisjonen  som ble holdt sist lørdag i Tizi Wezzu, provoserte vreden  av arabistene og islamister. []

De kritiserte sterk aktivister til MAK (Movement for Autonomy  Kabylia) og presidenten i den provisoriske regjeringen for Kabylia, Ferhat Mehenni. Den algirske befolkningen er oppfordret  til å  brennende Kabylsk  flagg og ødelegge MAK plakater ,  onsdag den 7 august.

Ifølge en MAK militant som var til stede i Alger, har fundamentalister kalt for drapet på alle de berbiske aktivister. Dette skjedde i nærvær av elementer av sikkerhetstjenester som ikke har  reagert  på disse opprop for mord. “Vi ber våre brødre Mujahideen i maquis i Kabylia – hentydning til terrorister som Algerie har parkert der – å rasere ned alle kirkene i Kabylia og fysisk likvidere alle vantro“, oppfordret  en troende muslim.

One comment on “Algerie: Opprop for krig mot det kabylske folket og for å rasere kirker etter handlingen av ikke-faster ramadan.

  1. kabylia
    09/08/2013

    Kabylene som trosset den koloniale statens inkvisisjon og dens islamistiske satellitter, salafistene og terrorister, har tiltrukket seg vreden til Algerie Høy Islamsk Råd , som “sterkt fordømmer”, “en respektløs mindretall av individer” som har begått en “provokasjon” og “ekshibisjonisme” handling. Her er hvordan den algeriske Høy Islamsk Råd beskrev den offentlig lunsjen i Kabylia. Men imamer skyldige i pedofili er “verken respektløst eller provoserende eller ekshibisjonister.” For Høy Islamsk Rådet, slik som for alle offisielle religiøse “myndigheter” , ligger umoral hos ramadan ikke fastende og ikke i forbrytelsene av pedofili. Dette er den moralske til de høyeste religiøse myndigheter i Folkets demokratiske republikken Algerie ..http://www.siwel.info/Algerie-Le-Haut-conseil-islamique-algerien-condamne-les-non-jeuneurs-de-Kabylie-mais-pas-les-imams-pedophiles-d-Algerie_a5349.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 09/08/2013 by in Freedom of speech, Islam, Kolonialism and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

  • 122,433 hits
%d bloggers like this: