Kabylia

Everything about Kabylia

Burma blir med i kampen mot invasjonen av islam.

Etter at Angola har ødelagt  moskeer,  går Burma i sin tur  i aksjon.

Burma nekter statsborgerskap til de 800.000 muslimer som lever i Burma: ” De respekterer ikke våre lover “

Burma blir med i kampen mot invasjonen av islam.

IndonesianMuslims-Kill BurmeseBuddhists2

Myanmar regjeringen har avvist en haste anmodning fra FN Rådet for  menneskerettigheter, gjort 19. november, om å innvilge statsborgerskap til 800.000 Rohingya muslimer, som den anser som ulovlige innvandrere fra Bangladesh , og kalles “Bengali ” .

Regjeringen hadde allerede nektet OIC (Den viltvoksende Organisation of Islamic Cooperation som dikterer mange pro-Islame beslutninger til  EU og FN) tillatelse til å installere en antenne og kontorer i landet.

I forgrunnen til dette avslaget, er ikke bare presidenten Thein Sein , men også opposisjonslederen, Nobels fredsprisvinner Aung San Suu Kyi .

Blant flere årsaker, anklager myndighetene muslimer for ikke å være i stand til å bevise sine påstander om sine røtter ( de hevder å ha levd i Burma i århundrer ) og retten til arv av landet .

I tillegg , sa i går  Ye Htut , en talsmenn for det burmesiske formannskapet på sin facebook -side , det er ikke snakk om å gi ” statsborgerskap til dem som ikke er i samsvar med loven, uansett press.” For muslimer i Burma krever toleranse for kulturelle forskjeller og å adaptere lovene  for overholde sharia .
Gjest i programmet ” Today” BBC , Nobels fredspris vinneren sa, om avvisningen av muslimer av burmesiske buddhister ( 240 000 muslimer flyktet fra sine landsbyer i år ) : «Dette er hva verden må forstå : frykten er ikke bare på muslimenes side , det er også på den siden av de buddhistiske ” … ” Ja , muslimer har vært siktet , men buddhister har også vært utsatt for vold . ”

Suu Kyi : ” Du vil være enig, tror jeg,  om ideen at finnes en muslimsk makt, en stor global muslimsk makt, som er veldig sterk. Det er dette som oppleves i mange deler av verden, og også i vårt land . ”

De plus, a déclaré hier Ye Htut, un des portes-parole de la présidence birmane sur sa page facebook, il n’est pas question d’accorder « la citoyenneté à ceux qui ne sont pas en accord avec la loi, quelles que soient les pressions». Car en Birmanie les musulmans réclament la tolérance pour leurs différences culturelles et une adaptation des lois pour se conformer à la sharia.
Invitée de l’émission « Today » de la BBC, la prix Nobel de la paix a déclaré, concernant le rejet des musulmans par les bouddhistes birmans (240 000 musulmans ont fui leurs villages cette année) : “C’est ce que le monde doit comprendre : la peur n’est pas uniquement du coté des Musulmans, elle est également du coté des Bouddhistes”… “Oui, les Musulmans ont été visés, mais les Bouddhistes ont également été victimes de violences. »

Suu Kyi : “Vous accepterez, je pense, l’idée qu’il existe une puissance musulmane, une formidable puissance musulmane mondiale, très forte. C’est ce qui est ressenti dans de nombreuses parties du monde, et également dans notre pays.”

Se programmet “Today”.

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-24651359

Advertisements

2 comments on “Burma blir med i kampen mot invasjonen av islam.

 1. Ultima_Thule
  29/11/2013

  Nytt nummer av tidsskriftet LIBERAL

  Dette nummeret inneholder en artikkel om islamofobi vs islamofili av Vegard Martinsen – islamofobi er definert som en ubegrunnet frykt for islam, mens islamofili er trangen til å benekte enhver sammenheng mellom islam og den undertrykkelse og terror som blir begått i islams navn. Venstres leder Trine Skei Grande skrev som kjent at Islamofobi er et samfunnsproblem. Islam er det ikke, mens DLFs leder derimot mener at det er islamofili som er problemet.

  • kabylia
   29/11/2013

   De vestlige islamofiler er hyklere som håper å hindre folk å ha en kritisk blikk på islam. Det begrepet islamofobi er enda mer latterlig hvis vi setter den siden av kommunismfobi, kapitalfobi osv.
   Egentlig de eneste som har en fobi for islam er de islamofile. Det er dem som er vettskremt å se på islam, på hva som står i Koranen, hvem er det perfekt mennesket som enhver troende muslim er forpliktet til å etterligne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 25/11/2013 by in Freedom of speech, Islam, Politikk and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

 • 122,477 hits
%d bloggers like this: