Kabylia

Everything about Kabylia

Nød opprop for internasjonal solidaritet


Ghardaia .
   Et
formelt angrep mot  byen Ghardaia av hundrevis av arabiske chaabas bevæpnet med kniver, sverd og cocktails Molotov godt hjulpet  av hundrevis av bevæpnet politi som skuter på mozabit befolkningen (berber) og deres hjem for å lette den arabiske forrang over de beleiret Mozabiter som prøver  å forsvare sine familier og eiendom fra arabiske vendalisme .

Mozabites er en berbisk folkegruppe som bor hovedsakelig i regionen Mzab i Algerie. De fleste er Ibadi og snakker en variant Mozabite  av Tamazight. I 972,befolkningen  av Azzaba, som var en del av Rostemides tok tilflukt i sør, i  Sahara-ørkenen for å unnslippe sjiaene som jaktet på dem

Mozabites er en berbisk folkegruppe som bor hovedsakelig i regionen Mzab i Algerie. De fleste er Ibadi og snakker en variant Mozabite av Tamazight.
I 972,befolkningen av Azzaba, som var en del av Rostemides tok tilflukt i sør, i
Sahara-ørkenen for å unnslippe sjiaene som jaktet på dem

Byen Ghardaia er omgitt av en  flere meter høy mur som ble reist for  hundrevis  år siden  , som nå gir dem en fordel i motstand mot det kriminelt prosjektet klekket og orkestrert av den sentrale arabiske islamist regjeringen .Et medlem av det fordervede FN menneskerettigheter rådet .

Dette angrepet, verdig foutouhatene fra det syvende  århundre, med permanent beleiring av  hele byen fra den arabiske mobben , noen av dem maskerte og andre ikke i selskap med politiet med hvem de tar kontakt for en felles strategi for angrep.  Et folkemord er å frykte , siden politiet venter på en betydelig forsterkning for å knekke de tilbaketrukne og beleiret befolkningen i deres by med sine familier.https://www.facebook.com/photo.php?v=1439201662962221

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 28/12/2013 by in Kolonialism, Politikk and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

  • 122,433 hits
%d bloggers like this: