Kabylia

Everything about Kabylia

Det finnes ingen politiske problemer mellom palestinere og israelere

Konflikten mellom jøder og muslimer fremkaller en del reaksjoner hos nordmenn som er heller uventet fra et folk som ønsker å være humanister og i forkant av den globale kampen for menneskerettigheter. Jeg tviler ikke på at deres mening er svært sterkt forurenset av kommunikasjonen fra aggressoren av nasjoner, arabo-muslimene. Denne mediatikk forurensning har forvrengt rollene og presenterer den aggressive part som et offer. Det er viktig å huske fakta i den muslimske konflikten mot jøder.conquetes islamique

Palestinerne, som alle andre muslimer ønsker ikke fred med Israel. Dette er mot ånden og bokstaven av deres hellige bok. I hodet til muslimer, bør et erobret land på ingen måte gå tilbake til sine sønner og døtre. Ifølge en regel i læren om djihad, må ethvert gods som ble eiet av muslimer  bli muslim i all evigheter , derfor må det nåværende landet Israel være under oppsyn av en muslimsk hersker, fordi det ble erobret av muslimene. Dette er alvorlig i Israel fordi israelske jøder er overbevist om at deres land ble lovet av Jahve. Som Allah og Jahve er udødelige, vil denne krigen vare så lenge det finnes fortsatt en muslim og en jøde. Muslimer vet dette, jødene vet dette og alle de andre later som de søker en løsning på konflikten, samtidig som de vet hva muslimer og jøder vet.

Således har muslimer ikke glemt Andalucia. De snakker fortsatt som om de er der fremdeles. De hever høyt den mytiske Islam gullalderen som de hevder var i Andalucia, for å insinuere at de ikke har gjort noen skader der, og at de hadde blitt urettferdig utvist. Det ville derfor være legitimt at landet Andalucia går tilbake til dem i dag. Men det som haster er Israel. Denne krigen vil aldri ta slutt fordi Israel kan ikke trylle bort alle muslimer for å ha fred og muslimer kan ikke utrydde jødene på grunn av mangel på væpnede midler for det første og deretter på grunn av vennskap Israel har vevd med verdensmakter. Over hele den vestlige verden, er jøder lobbyer så sterke at de er rett og slett er en stat i staten. Det gjelder deres sikkerhet og overlevelse.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 02/06/2014 by in Freedom of speech, Islam, Kolonialism, Politikk and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

  • 122,477 hits
%d bloggers like this: