Kabylia

Everything about Kabylia

Den muslimske verden vil betale svært dyrt for 11. september angrepet

Dette bildet viser den amerikanske senatoren Mc Cain, veteran og helt i Vietnamkrigen, tidligere presidentkandidat i USA i samtale med Syrias opprørsleder, nåværende kalifen i Irak Islamisk stat.
Den muslimske verden vil betale svært dyrt for 11. september angrepet. Den infernalske maskinen er igang. Ingen av de muslimske landene allerede «behandlet» vil noen gang kjenne stabilitet – ingen fred, ingen ro, ingen velstand. Irak, Afghanistan, Pakistan, Syria, Egypt, Jemen, Tunisia, Libya, Somalia, Nigeria, Mali … Det er den dominoeffekten. Alle vil falle og trekke hverandre i et blodbad som vil rødme alle elvene i disse regionene. USA visste lenge at dukkediktatorer holdt sine folk ved ballene og sikret på en eller annen måte et skinn av stabilitet som hang i en tynn tråd. Det er nok å trekke stolen under rumpa til diktatoren og la den islamske natur være galopperende tilbake. De neste? Algerie, Marokko, Mauritania, Sudan.
Tyrkia og de muslimske landene på Balkan kan bli spart, de er for nær til Vest-Europa. Risikoen er høy for ytterligere spredning til resten av Europa. De mest saftige holdes til sist: Qatar, de andre arabiske emirater, Saudi Arabia og til slutt Iran. De vil falle og gå tilbake til steinalderen. Når kaoset blir totalt og over alt, vil de slakte hverandre i en ummah av blod og tårer, voldtekt og steining, og plyndringer som  ingen ende tar. Den eneste innblanding fra NATO er å produsere og gi nok angrepsvåpen, granater, lette kjøretøy, maskingevær, rakettkastere og lange kniver med en taggete blad. Bon appétit til Ummah.

One comment on “Den muslimske verden vil betale svært dyrt for 11. september angrepet

  1. Jens Ibsen
    19/09/2014

    Islam er et våpen av de farligste som bør rapporteres som en forbrytelse mot menneskeheten og Obama og andre politikere bare bruke det våpenet som er verre en atomvåpen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 05/09/2014 by in Politikk, Religion and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

  • 122,433 hits
%d bloggers like this: