Ex-muslim of Norway

ex-muslim-of-norway

En venn av meg, journalist av yrke, sendte meg en mail (Av høflighet til meg presiserte han at han vet at jeg ikke er muslim, men at jeg er interessert i hva som foregår med islam) for å informere meg om en konferanse av norske ex-muslimer som skulle avholdes i litteraturhuset i Oslo torsdag 17.11. Jeg og en kamerat stilte opp. Den nye foreningen av norske ex-muslimer er stiftet av folk som allerede er kjent i andre foreninger, og som kjenner hverandre godt fra før. Den er ledet av en norsk-araber av irakisk opprinnelse, Walid al-Kubaisi. Denne mannen, som har mottatt et statsstipendiat, en livslang inntekt uten å jobbe, som en belønning for å ha laget en dokumentar om ekstreme islamistiske fundamentalister, er selv en sufi-muslim, ifølge ham selv….. I foreningen finnes også en norsk kurder, Cemal Knudsen Yucel, med tidligere islam ekstremist-bakgrunn, en kvinnelig norsk-iraner, Lily Bandehy, som er aktiv i islam-debatten i Norge og en norsk-norsk humanist, Eystein Emberland. Sistnevnte begrunner sin deltakelse i foreningen med at han er humanist, men må forstås som et multikulturelt innslag i foreningen, til fordel for et multikulturelt samfunn. Humanisten tok oss inntil Pennsylivania, USA,  for å grave fram den lille hamish sekten, og satte den på samme nivå av likeverd som islam for med dette å renvaske islam for sine historiske forbrytelser. Dette er tanken til intellektuelle marxister som går på tomgang og som gir inntrykk av å fordømme alle. Dette gleder alle, spesielt de muslimer som ser seg plassert i samme linje med de andre religioner. Faktisk forsvarer disse humanistene islam enda bedre enn arabo-muslimer.

Konferansen ble holdt i en liten sal i Litteraturhuset. Salen var stappfull av folk som var spente på å møte mennesker som har greid å befri seg fra islam. Styreleder i foreningen, Walid al-Kubaisi ankom salen som om han skulle ha vært selveste Ludvig den 14.; Han strålte som en konge over den flotte mottakelsen han fikk av sine beundrere. Noen administratorer av innvandrerfiendtlige nettsider, som kaller seg islamkritikere, var også på plass. I hvert fall en viss tid. Fordi bak i salen startet Hans Rustad fra Dokument.no å veksle noen ord med sin bekjent , den kjente norske utenriksmedarbeider i Aftenposten og  forfatteren av  boken Muhammed – slik samtiden så ham Halvor Tjønn  Dette fikk oppmerksomheten til Ludvig den 14., som straks beordret de to mennene om å komme seg ut av salen for å fortsette samtalen. Noe de etterkom. Konferansen startet med presentasjoner etc., Formannen, Solkongen, av foreningen av ex-muslimer presenterte seg som en kulturell muslim. De andre presenterte sine erfaringer med islam som et mareritt. Fra salen kom deretter folk som tidligere hadde vært muslimer og ifølge dem hadde blitt ateister, opp på podiet og fortalte sine historier gjennom mikrofonen. De fortalte om deres liv som muslim. En kvinne hevdet til og med at hun ble født som muslim, hun visste ikke, stakkars, at hun ikke ble det, men at det var hennes samvittighet som ble voldtatt da hun var barn. Enhver fortalte om sine erfaringer. Det minnet om det man har hørt om i anonyme alkoholiker møter: Jeg var syk – nå takk gud har jeg blitt frisk.

Under den andre runden av forklaringen om foreningen begynte Walid al-Kubaisi å fortelle om profeten, hvor jeg la merke til at han brukte “vår” profet, et uttrykk som helt tydelig omfanget de andre ex-muslimene. Som alle islamistene i verden, var han veldig stolt over å fortelle om storheten til islam og om kalifen av Bagdad som hadde beordret at den greske filosofien skulle bli oversatt til arabisk. Uten å nevne at det var Mawali-folk som stod bak oversettelsen fra gresk til arabisk. Mawali menneskene tilhører folkegruppene,Persisk, indisk, assyrisk, gresk, Amazigh, egyptiske, spansk, kinesisk, som hadde blitt beseiret av muslimer, men fremdeles ikke hadde en muslimsk kultur, som ble brukt som slaver av muslimer til disse intellektuelle oppgavene. For å forklare dette bedre kan man se for seg et scenario hvor Norges statsminister, i samarbeid med hærens stabssjef bestemmer at heretter skal Norge være en muslimsk stat. Det betyr ikke automatisk at fra denne dagen har alle nordmenn blitt muslimer. Det tar mange generasjoner til for å forpurre et helt samfunn med islam. Det eneste de forventer av nordmenn i starten, er at de skal følge islam regler i det offentlige rom.

Da den persiske ex-muslimen Lilly Brandy fikk ordet på nytt, kunne hun fortelle at Walid al-Kubaisi, (Solkongen), hadde beordret henne at hun skulle si at hun er muslim. “Ja”, sa hun,” jeg er muslim, jeg er også kristen, og jeg er også jøde”. Det virker på meg at hvis ikke denne ex-muslim-foreningen er en pengemaskin, så har de ikke et sterkt grunnlag for å ha et langt liv. Men alle vet jo at penger utfører større mirakler enn religioner. Når en person som hevder å være muslim skal styre en forening av ateister, er det kun en pengesak som kan få det til. Det kom spørsmål fra publikum om hva som er målet med foreningen. I stedet for å svare at de skal konfrontere muslimer med de universelle verdiene som demokrati, menneskerettigheter (som er kunngjort av den universelle charter om menneskerettigheter ), ytringsfrihet, samvittighetsfrihet og religionsfrihet, likestilling mellom menn og kvinner, rettssikkerhet i statene der kulturen til minoriteter eller de minoriserte folkeslag er undertrykte, fikk publikum et merkelig svar som lignet veldig mye på den propaganda som islamistene bruker gjennom et forkortet koranvers for å bevise humanismen i islam. I det forkortede verset sier Allah: “hvis du redder ett menneske, har du reddet hele menneskeheten”. Jeg presiserer her at verset er avkortet for å mene noe Allah ikke mente. Det var det samme ex-muslimen svarte: “Hvis vi redder bare ett menneske fra islam har vi gjort vår plikt”. Alle i panelet presiserte i hver sin tur at de ikke hadde noe imot muslimer, men mot islamismen. Som om det var boken Koranen som stiller problemer, ikke dens tilhengere! Dette er noe jeg overhode ikke er enig i. For en bok i seg selv, satt i et bibliotek, enten det er Koranen eller Mein Kampf skader ingen, så lenge den ikke har mange nok tilhengere som arbeider for å påtvinge den i det offentlige rom.

Da jeg forlot salen tenkte jeg at jeg hadde ikke lært mye nytt. Det var ikke mye ateisme i det jeg hørte, men mange garantier om at muslimer ikke blir oppfattet som en fiendtlige ideologibærere i Norge. Det er ironisk at en muslimsk aktivist er valgt til å lede en forening av ex-muslimer. Det er skandaløst at denne mannen, som ikke engang i et slik møte klarer å skjule sine islamistiske trekk, blir satt på en pidestall av både offentligheten og allmenne folk, kun på grunn av noe han har skrevet. Men det jeg observerer er at han har knekt den “norske” koden; han er flink til å skryte av nordmenn og til å si de ordene nordmenn liker å høre fra fremmede folk. En mester av takya! Derfor klarer han å destillere islam i homøopatiske doser i det norske samfunnet. Det burde uansett ikke være vanskelig for samfunnsvitere å avsløre denne mannen, hvis man ikke er under hypnose eller har felles interesser. Walid al-Kubaisi er helt tydelig om sin tilhørighet til islam, så tydelig at han til og med tvinger andre i foreningen som virkelig har gått langt og kommet seg bort fra denne pesten, til å likevel si at de er muslimsk.

https://livestream.com/accounts/3722443/events/6647868

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s