Jeg var heldig å finne noen sitater  til sir Winston Churchill om islam. Her er ett av dem:

“Hvor forferdelig er de forbannelsene som islam fører over dens tilhengere! Foruten dette fanatiske raseriet, som er like farlig i en mann som vannskrekk hos en hund, er det denne fryktelige, fatalistisk apatien. Disse virkningene er tydelige i mange land. Et underutviklet, sjusket systemer for landbruk, trege metoder for handel, og usikkerhet ved eiendom eksisterer der tilhengerne av profeten hersker eller lever. En undertrykt sensualisme berøver dette liv dets ynde og eleganse, og det neste liv dets verdighet og hellighet. Religionens innflytelse svekker samfunnsutviklingen. Det faktum at i islam krever at hver kvinne må tilhøre en mann som hans absolutte eiendom – enten som barn, kone, eller medhustru – er med på å hindre den endelige utslettelse av slaveriet, inntil islam har opphørt å være et redskap for makt blant menn.” Sir Winston Churchill

 

Churchill så det så klart og tydelig, akkurat det jeg og mange andre ser – hva denne religionen fører med seg: Ødeleggelse! Etter Churchill har store vestlige ledere som har sett alle disse faretegnene vært fraværende. Tvert imot har de ofret seg selv og hele sine nasjoner for denne “religionen”.

Når vi ser på denne “religionen” har jeg den samme forståelse: Ødeleggelse! Slik som blikket man har på et øde og brent land, som ikke kan gi noe annet enn enorm og ufattelig sorg.

Takk til Maiken for oversettelsen .